Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Aftonbladet tappar tv-chefen

Publicerad: 30 mars 2012, 12:24

Nicklas Hermansson.

Foto: Resumé.

Aftonbladet tappar sin tv-chef Nicklas Hermansson, 31. Han blir kreatör och producent på produktionsbolaget Hard Hat Media, som ägs av Snowman.


Ämnen i artikeln:

AftonbladetHard Hat

Hard Hat såldes nyligen av Schibsted till Snowman. Hard Hat, med Mats Dicklén och Calle Schulman, har sedan en lång tid tillbaka ett nära samarbete med Aftonbladets tv-redaktion och producerar bland annat Schulman Show.

– Aftonbladet TV har aldrig haft så många tittare som nu. Och jag har aldrig haft så roligt på jobbet som just nu. Därför är det dags att hitta nya utmaningar. Det här är inte slutet på min kärlekshistoria med Aftonbladet. Den tar bara en annan form, säger Nicklas Hermansson.

Han slutar på Aftonbladet den 26 april.
– Jag ser fram  emot fler samarbeten Nicklas i framtiden. Han vill nu fokusera på  programutveckling. Att Nicklas börjar på Hard Hat ger honom den  möjligheten, vi jobbar mycket med dem idag och kommer att fortsätta att  utveckla tv-verksamheten på Aftonbladet tillsammans med dem, säger  chefredaktören Jan Helin.

Arbetet med att hitta Nicklas Hermanssons efterträdare har inletts.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

AftonbladetHard Hat

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.