Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Aftonbladets Seger

Publicerad: 11 april 2011, 14:53

Helena Seger blir krönikör i Aftonbladet. Hon kommer att skriva i Aftonbladets nya livsstilsmagasin Wellness. – Jag hoppas jag kan bidra med lite rolig och tänkvärd läsning i mina krönikor, säger Helena Seger i ett pressmeddelande.


Helena Seger

Helena Seger, är marknadsförare med fokus på varumärkesstrategi men är kanske mest känd som Zlatans sambo.

– Helena Seger är en spännande personlighet som vi tror att våra läsare är nyfikna på. Hon är pojkflickan från landet som i dag lever i det fashionabla Milano. Hon har en excentrisk inredningsstil, älskar motorcyklar och att styrketräna på gym. Nu kommer hon att visa Aftonbladets läsare att hon också är en driven skribent, säger Anna Kult, Aftonbladets featurechef, i ett pressmeddelande.

Wellness är ett månadsmagasin för kvinnor 25–45 år som är intresserade av välmående i alla dess former. Innehållet är en blandning av träning, inre hälsa, mat och vikt, sex och relationer samt mode och skönhet. Wellness har premiär annandag påsk

Christian Ström

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.