Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

AIK och Peab förlänger avtal

Publicerad: 16 februari 2011, 13:04

AIK Fotboll och Peab förlänger sitt sponsorsamarbete. Det nya avtalet är på ett år och innebär bland annat att Peab kommer att fortsätta exponeras på AIK:s matchtröjor.


Ämnen i artikeln:

AIKPeab

– Vi är mycket glada att Peab väljer att förlänga sitt samarbete med oss. Vi har tillsammans med Peab arbetat fram en bra mix för exponering och aktiviteter som passar oss båda på ett mycket bra sätt, säger Johan Cederbrant, försäljnings- och marknadschef på AIK Fotboll, i ett pressmeddelande.

AIK och Peab har haft ett samarbete sedan 2006 och med det nya avtalet kommer det samarbetet att fortsätta i ytterligare ett år.

– Vi ser AIK Fotboll som en fortsatt intressant och framgångsrik samarbetspartner. Klubben har en mycket intressant elit- och ungdomsverksamhet som ligger i framkant i Sverige och vid sidan av fotbollen tar AIK ett betydelsefullt socialt ansvar, säger Peabs vice vd Mats Johansson, i ett pressmeddelande.

Peab är en av AIK Fotbolls tre huvudsamarbetspartners.

Malin Carlehäll

Ämnen i artikeln:

AIKPeab

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.