Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Allehanda Medias vd slutar

Publicerad: 12 maj 2009, 07:25

Anders Källström, vd för Allehanda Media där Örnsköldsviks Allehanda och Tidningen Ångermanland ingår, avgår. Istället blir han vd för LRF.


Anders Källström, 50 år, har varit vd för Allehanda Media sedan 2006. Nu har han valt att avgå. Anledningen är ett erbjudande om att bli ny vd och koncernchef för Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, med dotterbolag. Källström har varit medlem i LRF under flera år.
Källström tillträder sin nya tjänst till hösten.

Anders Källström har tidigare bland annat varit vd för kommunikationsföretaget Mittinfo. I mitten av 1990-talet blev han marknadsdirektör på Örnsköldsviks Allehanda. 1999 utsågs han till tidningens vd och 2006 blev han vd för företaget som idag heter Allehanda Media Ångermanland.

I en artikel på Allehanda.se kommenterar Anders Källström det nya jobbet.
– Det är ett fantastiskt jobb där jag får ta med mig det jag gjort tidigare i livet. Jag får jobba med de frågor som jag värderingsmässigt vurmar mest för. Det är roligt att jobba på ett område med så många tillväxtmöjligheter.

Linda Fagerlind

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.