Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Aller Media säljer titlar

Publicerad: 10 mars 2017, 13:09

Bodil Ericsson Torp.

Foto: Andreas Elgstrand

Jaktjournalen, Fiskejournalen och Allt om Flugfiske byter ägare.


Ämnen i artikeln:

Bodil Ericsson TorpAller Media

Det är bolaget Svenska Media Docu AB, med huvudkontor i Ljusdal, som köper Allt om Flugfiske, Fiskejournalen och Jaktjournalen från Aller Media.
– Titlarna har potential och vi ser fram emot att utveckla dem och affären i varumärkena, kommenterar Stefan Lindqvist, koncernchef, DocuNordic, där Svenska Media Docu AB ingår.

Samtliga medarbetare vid de berörda varumärkena följer med i förvärvet och har informerats idag. Den formella övergången sker 1 april 2017.
– Jaktjournalen, Fiskejournalen och Allt om Flugfiske är alla tre lönsamma och framgångsrika varumärken med riktigt hängivna läsare, följare och inte minst redaktioner. I en tid som kräver stort fokus på utveckling av våra varumärken finns dock inte tillräckliga synergier med vår i övrigt kvinnoinriktade portfölj inom Aller media, för att effektivt kunna utveckla de här tre varumärkena ytterligare, enligt Bodil Ericsson Torp, vd för Aller media.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.