Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Aller Media stuvar om digitalt

Publicerad: 6 oktober 2017, 09:49

Joakim Holfve.

Foto: Pressbild

Aller Media formar ett nytt digitalt produktutvecklingsteam under ledning av Joakim Holfve. Syftet är att fokusera koncernens digitala satsningar under samma paraply.


Ämnen i artikeln:

Aller Media

Det nya digitala produktutvecklingsteamets uppdrag blir att tillsammans med redaktionerna i Stockholm och Malmö produktutveckla och optimera alla sajter och tjänster som finns inom Aller Media. Det innefattar även det grafiska uttrycket och gemensamma annonslösningar. Gruppen ska ledas av Joakim Holfve, senast digital utvecklingsredaktör inom företaget.

– Med ett samlat grepp om vår digitala produktutveckling ska vi göra Aller medias redaktionella och kommersiella erbjudande till Sveriges vassaste. Vi har de senaste åren utvecklats enormt men det finns mycket kvar att göra och jag är övertygad om att vi kommer att få se snabb effekt genom att samla produktutvecklingen i ett team, säger han i ett pressmeddelande.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Aller Media

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.