Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Allt om Resor till Expressen

Publicerad: 15 oktober 2012, 09:17

Allt om Resor.

Under 2012 relanserades Allt om Resor framgångsrikt med ny form och innehåll, och nu tar Expressen Magasin över tidningen från Bonnier Tidskrifter.


Ämnen i artikeln:

ExpressenExpressen Magasin

– Vi är mycket glada över att ta över ett så starkt varumärke. Allt om  Resor passar in hos oss, det är en bred tidning som matchar vår  målgrupp. Inför nästa år ökar vi utgivningstakten, så hos oss kommer  Allt om Resor att bli en månadstidning igen, säger Anna-Clara Welander,  chef för Expressen Magasin till Bonniers intranät.

Åsa Rydgren, publisher för området Familj, Resa & Hälsa inom Bonnier Tidskrifter, lägger till:

– Det har varit väldigt roligt att arbeta med Allt om Resor, och det är  en titel som verkligen uppskattas av sina reseintresserade läsare. Men  tidningen har trots detta alltid varit lite av en främmande fågel  jämfört med Bonnier Tidskrifters övriga utgivning, så nu när den får  flyga vidare till Expressen är jag helt säker på att den kommer bli väl  omhändertagen där också.

Allt om Resor hade 145 000 läsare enligt senaste Orbesto Konsument, vilket är en nedgång med 10 procent. Tidningen övergår till Expressen Magasin vid årsskiftet.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

ExpressenExpressen Magasin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.