Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Allt om Stockholm – nu i print

Publicerad: 7 mars 2017, 09:15

Förra året köpte Mitt i sajten Allt om Stockholm av Schibsted. Nu kommer den ut i tryckt version.


Ämnen i artikeln:

Maria CroonAllt om StockholmMitt i

Allt om Stockholm är sajten som samlar mattnyttig information om saker att göra i Stockholm. Nu kommer varumärket att följa med som en del i Mitt i:s gratistidningar varje vecka.
– Vi skriver om nöjes- och krognyheter, undersöker trender och guidar. Vi intervjuar profiler och ger oss ut och testar olika Stockholmsföreteelser, säger Eric Thorsson, redaktör för Allt om Stockholm i ett pressmeddelande.

Sidorna i tidningen får en form som länkar samman dem med sajten.
– Det är oerhört roligt att Lokaltidningen Mitt i med förvärvet av Allt om Stockholm blir både bredare och djupare i alla kanaler. Vi kan nu erbjuda läsare det riktigt lokala i våra 31 editioner och också den bredare Stockholms vyn inom nöje och kultur. Våra annonsörer får nu också ännu fler annonsprodukter att tillgå och vi är stolta över det faktum att när det gäller att nå ut i Stockholm finns det inget starkare alternativ, kommenterar Mitt i:s vd Maria Croon.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.