torsdag2 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Allt om Stockholm-redaktionen ersätts av Minimedia

Publicerad: 3 december 2014, 08:53

Fyra tjänster försvinner.

Aftonbladet-ägda Allt om Stockholms redaktion kommer att ersättas av bemanning från Schibsteds content-marketingbolag Minimedia. Det bekräftar vd:n John Goliats.

Ämnen i artikeln:

SchibstedAllt om StockholmMinimedia

Yasmine Winberg

yasmine.winberg@resume.se


Exakt hur redaktionen kommer att bemannas är ännu oklart – men fyra tjänster försvinner, enligt John Goliats. Allt om Stockholm är en undersajt till Aftonbladet och har funnits i kvällstidningens ägo sedan 2005.

– Allt om Stockholm kommer att fortsatt vara inriktat på guidning men i ännu högre utsträckning inkludera olika typer av service för användarna, till exempel hjälp med bokningar, att hitta rätt i nöjesutbudet i Stockholm och bli inspirerad. För att åstadkomma det vill vi inleda samarbeten med olika partners. En ambition är också att knyta till oss bloggare och profiler som har bra koll på Stockholms utbud, säger John Goliats.

Enligt honom behöver bolaget effektivisera och spara i samband med den nya inriktningen.

– Målet är att stärka positionen som den främsta tjänsten för alla som vill ta del av huvudstadens rika flora av nöjen, krog- och restaurangliv och events.

Allt om Stockholm startade på 90-talet, och har sedan något år tillbaka fördubblat sin trafik.

– Ett exempel på detta är samarbetet med start up-företaget Spontano vars affärsidé är att göra Stockholmare mer spontana genom att samla ihop olika events som händer i Stockholm och erbjuda sina användare ett bättre pris. Andra exempel på områden där vi kan utveckla detta är olika typer av boknings- samt rabattjänster.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev