Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Alselind befordras på Expressen

Publicerad: 23 september 2013, 09:50

Magnus Alselind, ny redaktionschef på Expressen

39-årige Magnus Alselind utses till ny redaktionschef på Expressen. Han har en lång karriär som reporter och chef på Expressen bakom sig. Han har bland annat varit sportchef och editionschef.


Ämnen i artikeln:

Thomas MattssonExpressenMagnus Alselind

Magnus Alselind har som reporter och arbetsledare lång erfarenhet och  har bidragit till att Expressen återigen är den mest sålda  kvällstidningen. Som redaktionschef kommer han att fortsätta utveckla  vårt nyhetsarbete och bidra till att vi vinner marknadsandelar i alla  kanaler där Expressens finns, säger Expressens chefredaktör Thomas  Mattsson i en kommentar.

Magnus Alselind har utvecklat nyhetsarbetet och papperstidningen under de senaste åren.

Han  får nu befattningen redaktionschef Print, vilket innebär att han inte  bara får ett övergripande ansvar för nyhetstidningen utan också ska  hantera specialreportage med ämnesreportrar och gruppen för undersökande  journalistik.

– Vi går in i ett spännande år med såväl riksdags- som  EU-val och har ambitionen att Expressen ska vara nyhetsledande på  daglig basis i alla kanaler och fortsätta ta fram de stora avslöjandena  som gör skillnad, säger Magnus Alselind i en kommentar.

Anna Rastner är redaktionschef för Digitala Medier, medan Magasinsverksamheten leds av Anna-Clara Welander.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.