Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Amanda Schulman har korat ”Sveriges bästa tv-tyckare”

Publicerad: 5 juni 2013, 08:58

Amanda Schulman.

I april i år startade Schibsteds Tv.nu tävlingen för Sommarjobbet som "Sveriges bästa tv-tyckare" där de tävlande kunde sprida sina tv-idéer via sociala medier som Twitter och Instagram med taggen #tv.nu. I juryn som skulle utse den bästa tv-idén satt medieprofilen Amanda Schulman som nu korat vinnaren.


Ämnen i artikeln:

Amanda SchulmanTV.nu

Therese Lindgren blev vinnaren av tävlingen med tv-idén "Utlandssvenskar". Idén handlar om att följa svenskar som tillfälligt eller permanent bor utomlands. Inspirationen till programmet var hennes egna resa runt Australien där hon träffade många svenskar med intressanta liv. Hon kommer att arbeta som tv-tyckare för tv.nu mellan 24:e juni och 7:e juli.

– Med en spännande cast till detta program skulle det kunna bli riktigt bra. Då skulle vi inte bara få se svenskarna som flyttat utomlands utan även få se de som följt deras drömmar. Men också förfasas över de som lever ett konstigare liv och imponeras av de som valt något annorlunda. Som sagt, med rätt cast så får vi se det här på tv!, säger juryns ordförande Amanda Schulman.

– Det känns väldigt modernt och nytänkande att ha fått ett sommarjobb utan att ha gått på en enda intervju, väldigt smidigt för mig som annars blir så nervös på traditionella arbetsintervjuer, säger Therese Lindgren.

Ämnen i artikeln:

Amanda SchulmanTV.nu

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.