Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

"Andefattigt, TV4"

Publicerad: 17 mars 2009, 10:36

TV4:s satsning Lotta på Liseberg kommer inte som en överraskning för Gunilla Nilars, projektledare för SVT-programmet Allsång på Skansen. – Men det är lite andefattigt, inte minst för publiken, säger hon.


Gunilla Nilars.

Gunilla Nilars gör två tolkningar av den nya konkurrenssituationen.
– Jag ser det dels som en eloge till Allsång på Skansen, uppenbarligen anser TV4 att det är ett bra program eftersom man har ambitionen med ett liknande upplägg. Dels tycker jag att det är lite andefattigt, inte minst för publiken som får två liknade program efter varandra . Det ger inte någon variation i musikutbudet.

Allsång på Skansen sänds förstå gången den 23 juni, dagen efter Lotta på Liseberg.  Formatet firar 30 års-jubileum. Även denna säsong är Anders Lundin värd för programmet.
– Han har klätt sig i en kostym som hela programmet nu vilar på. Det kan ju också vara skönt att få se några gamla namn i rutan när vi bytt så många andra på sistone.  Men vi försöker förstås att fräscha upp artistutbudet.

Peter Willebrand

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.