Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Anders Berglund blir Sverige-chef på Google

Publicerad: 21 oktober 2013, 14:20

Anders Berglund.

Foto: Resumé.

Schibsted Sales försäljningsdirektör 39-årige Anders Berglund lämnar koncernen efter sju år. Han blir i stället Sverige-chef på Google. Frida Lundh går in som tillförordnad vd på Schibsted Sales.


Ämnen i artikeln:

AftonbladetAnders Berglund

Anders Berglund har stått för avgörande insatser på såväl Aftonbladet  som på koncernnivå under sina år hos oss på Schibsted , säger  koncernchefen Raoul Grünthal. Jag vill passa på att tacka honom för  detta och önska honom lycka till i framtiden.

Anders Berglund går till uppdraget som Sverigechef för Google.
–  Det är en spännande utmaning, men idag vill jag helst fokusera på mina  fantastiska år på Schibsted och alla härliga människor jag haft glädjen  att samarbeta med. Schibsted har idag utvecklats till en av världens  modernaste mediekoncerner. Det är en dubbel känsla att inte vara med på  den fortsatta resan, men jag har bestämt mig för att anta utmaningen på  Google. Det är dags för något nytt, säger Anders Berglund.

38-åriga Frida Lundh går in som tillförordnad vd för Schibsted Sales.

Hon kommer närmast från en roll som chef för Webtraffic.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

AftonbladetAnders Berglund

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.