Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Anders Kvarby lämnar Bonnier

Publicerad: 4 maj 2011, 09:10

Annonsdirektör Anders Kvarby lämnar Bonnier Tidskrifter för jobbet som vd för Forma Books. Urban Sandström tar över ansvaret tillfälligt.


Ämnen i artikeln:

Bonnier Tidskrifter

Anders Kvarby. Foto: Andreas Elgstrand.

Anders Kvarby tillträdde som annonsdirektör på Bonnier Tidskrifter i augusti 2009. Nu lämnar han sin post och går till bokbranschen som vd för Forma Books.

– Att jobba på Bonnier Tidskrifter har varit otroligt stimulerande och roligt. Här finns så mycket styrka, kreativitet och energi. När jag nu lämnar så är jag mycket stolt över vad vi gemensamt åstadkommit på annonsavdelningen. Jag lämnar en organisation med mycket kompetenta och energifyllda medarbetare som jag önskar all lycka i framtiden, säger Anders Kvarby till Bonnier Tidskrifters intranät Insidan.

Annonsförsäljningen har ökat med 12 procent  de senaste två åren.

– Anders kom in i en tid av lågkonjunktur då förändringsbehovet var särskilt stort, och den nya organisation som sjösattes under Anders ledning hösten 2009 visade sig bli mycket stark, säger Bonnier Tidskrifters vd Ulrika Saxon och önskar Anders Kvarby lycka till

Urban Sandström, affärsområdeschef på BT Sales, blir tf annonsdirektör tills en efterträdare rekryterats.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Bonnier Tidskrifter

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.