Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Anders Sundberg slutar som vd för OTW TV

Publicerad: 8 februari 2012, 13:14

Anders Sundberg lämnar OTW.

Anders Sundberg slutar som vd för OTW Medias dotterbolag OTW Television. Han lämnar bolaget efter 15 år – personalen informerades i dag. – Det är dags nu, säger han till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

OTW TelevisionFormaOTW

Produktionsbolaget OTW är en del av Forma som nu är till salu. Men Anders Sundbergs sorti har inget att göra med försäljningen, förklarar Anders Sundberg.

– Nej, det finns ingen direkt koppling till en förestående försäljning  av Forma, och det finns ingen konflikt. Det är helt enkelt dags nu. Jag  har varit på OTW sedan begynnelsen. Det har varit en fantastisk resa på  många sätt och jag är stolt över vad vi åstadkommit, särskilt med  tv-delen.

Anders Sundberg har främst varit verksam inom OTW:s tv-satsning. Han  startade OTW Entertainment Television för tre år sedan och har senast  varit vd för OTW Television som varit underställt OTW Media där Anders Knave är vd. OTW:s andra dotterbolag är kundtidningsdelen OTW Communication.

Det är inte klart vad Anders Sundberg ska göra härnäst. OTW letar nu efter en efterträdare.

Anders Sundberg är bror till Pär Sundberg som tidigare lämnat OTW.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

OTW TelevisionFormaOTW

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.