Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Anitha Schulman lanserar ”podshow”

Publicerad: 24 juni 2013, 12:11

Anitha Schulman.

Foto: Angelica Söderberg/IBL.

Anitha Schulman, designer med ett förflutet i tv-produktionsbranschen, blandar podcast med webbsänd talkshow i nya ”podshowen” – ”Just Nu i Vasastan”. Satsningen sponsras av hudvårdsföretaget Militus Medicals och produceras av Hard Hat Media.


Ämnen i artikeln:

Anitha Clemence

Programmet ”Just Nu i Vasastan” lanseras som ”det första tv-programmet  som är en blandning mellan podcast och talkshow” – en så kallad ”podshow”.

– I och med att alla  talar till punkt och ämnena är separata så funkar det både att lyssna  och titta på, säger Anitha Schulman.

Podshowen som under tio veckor träffa ”tio intressanta doldisar och  makthavare” har en panel med, förutom Anitha Schulman, Kanal 5-profilen Malin Gramer och Andreas Edlund, trader.

– Vi ska prata om stort och smått. Det ska bränna brett och sticka  djupt, säger Anitha Schulman.

Med på gästlistan är bland annat Ann-Linn Guillou, Mårten Palme, Lili Assefa och Clara Herngren.

– Det blir även en samtidsspaning som vi kallar för Just Nu på Södermalm,  Östermalm, iVasastan etc, beroende på var panel och gäst bor. Spaningen  skall alltså vara aktuell och stadsdelsbetingad. Då Stockholm  representerar alla Sveriges snäva trender, säger Anitha Schulman.

Programmet som har premiär den 3 juli kommer att sändas på anithaschulman.se och i iTunes och på Spotify.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Anitha Clemence

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.