Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Anna Settman väntar barn

Publicerad: 17 april 2009, 13:55

Anna Settman väntar sitt andra barn och skjuter upp vd-jobbet fyra månader.
Samtidigt utses Aftonbladets tillförordnade VD Erik Hjelmstedt till CFO/COO för Schibsted Sverige, skriver Aftonbladet i ett pressmeddelande


Ämnen i artikeln:

AftonbladetGunnar StrömbladAnna SettmanPontus Gustafsson

Förändringarna utlöser flera nya ledningsrockader. Pontus Gustafsson   –   gratistidningen Punkt SE:s tidigare VD  –  återvänder till Aftonbladet och vikarierar på vd-jobbet till nyår.

– Det är alldeles perfekta lösningar. På det sättet kan Erik fokusera på frågorna som ligger inom ramen för hans nya uppdrag, säger Aftonbladets ordförande Gunnar Strömblad i en kommentar:
– Dessutom är Pontus Gustafsson den bästa tänkbara ersättaren. Han känner redan verksamheten och äger en enorm förmåga att skapa energi i organisationer.

Pontus Gustafsson lämnade Aftonbladet för snart sju månader sedan och övergick då till egen konsultverksamhet. .

Anna Settman:
– Jag och Pontus Gustafsson känner varandra väl och tillsammans kan vi under min fortsatta föräldraledighet fortsätta bygga framtidens Aftonbladet. Han är operativ, men jag kommer att vara involverad i alla övergripande beslut som har med utvecklingsarbetet att göra.
Samtliga förändringar i Aftonbladets ledning äger rum med omedelbar verkan.

Peter Willebrand

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.