Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Anna Skipper slipper kronofogden

Publicerad: 25 februari 2011, 10:22

Idag undertecknade Life och Anna Skipper ett förlikningsavtal kring den infekterade tvisten. En flerårig rättsprocess är över.


Anna Skipper. Foto: Olof Skipper.

Tvisten med häslokedjan Life som pågått i flera år är nu över för dietisten Anna Skipper. Historien bakom dagens förlikning gäller en tvist om villkoren för ersättning till Anna Skipper i samband med att parterna 2007 ingick i ett samarbete kring marknadsföring. Under perioden var Anna Skipper programledare för ”Du är vad du äter” i TV3.

– Nu lämnar vi denna historia bakom oss. Både för oss på Life och säkert även för Anna Skipper har detta tagit onödigt med tid och kraft och kostat mycket pengar. Vi önskar nu Anna Skipper lycka till med fortsatta värdefulla insatser i hälsobranschen, säger Peter Källenfors, chefsjurist, Life Europe AB i ett pressmeddelande.

I den rättsliga tvisten fick Life först rätt i Stockholms tingsrätt. Domen överklagades av Anna Skipper till Hovrätt. Förlikningen innebär att det inte blir någon förhandling i hovrätten.

Summornaoch villkoren som förlikningen omfattar kommer enligt avtalet inte att offentliggöras av parterna.

– Det viktigaste är att jag efter den här förlikningen nu äntligen återigen kan ägna all min energi åt det som jag verkligen brinner för, nämligen hälsofrågor, säger Anna Skipper i pressmeddelandet.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.