Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Anna Svedbom lämnar Dagens Industri

Publicerad: 25 februari 2011, 12:00

I vår tillträder Anna Svedbom som ny reportageredaktör på Året Runt. Hon ser fram emot sin nya tjänst. –   Någon gång måste man byta arbetsplats och jobbet som reportagechef på Året runt gick inte att motstå, säger hon till Resume.se


Ämnen i artikeln:

Året runt

Efter tio år på Dagens Industri är det dags att gå vidare för Anna Svedbom. I vår blir hon ny reportageredaktör på Året Runt.

– Dagens Industri är en fantastisk tidning att jobba på men någon gång måste man byta arbetsplats och jobbet som reportagechef på Året runt gick inte att motstå, säger Anna Svedbom.

Hon berättar att det är blandade känslor och att hon framför allt kommer att sakna arbetskollegorna på Dagens Industri. I sin nynya roll som reportageredaktör hoppas hon kunna göra reportagen i tidningen ännu mer angelägna.

– Året Runt är en klassisk familjetidning och reportagen är en viktig del av den. Den har en viktig roll hos sin stora läsekrets. Det är lite tidigt att svara på vilka eventuella förändringar som behöver göras, men jag hoppas såklart göra reportagen ännu mer angelägna, säger Anna Svedbom.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

Året runt

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.