Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Anna Wikland blir ny chef på Google

Publicerad: 12 september 2013, 11:40

Anna Wikland kommer senast från Keybroker

Google Sverige har idag utsett Keybrokers vd Anna Wikland till ny affärsområdeschef för detaljhandel, teknologi och telekom.


Ämnen i artikeln:

GoogleKeybroker

– Det känns oerhört spännande att få den här möjligheten och bli en del av Googles team, säger Anna Wikland. Jag tar med mig värdefull erfarenhet från mina fantastiska år på Keybroker och ser nu fram emot att bidra till Googles utveckling i Sverige.

Anna Wikland har innehaft flera centrala roller på Keybroker sedan starten 2005, senast som VD och dessförinnan som försäljningschef. Hon har även bott och arbetat i USA under fem år, varifrån hon har en examen i Marketing Communications från California Lutheran University.

– Med sin kompetens och starka personlighet är Anna helt rätt person att i en ledarroll vara med och driva Googles fortsatta utveckling på den svenska marknaden, säger Sven Törnkvist, tf Sverigechef för Google.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

GoogleKeybroker

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.