Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Anne Årneby tar över Rewir

Publicerad: 21 maj 2012, 08:31

Anne Årneby tar över varumärkesbolaget Rewir.

Foto: Pressbild.

Intellectas koncernchef Richard Ohlson har utsett Anne Årneby till vd för dotterbolaget Rewir. Hon kommer närmaste från rollen som vd för McCann Worldgroup Sweden samt chef för McCann Stockholm (före detta Storåkers). Hon tillträder sin nya befattning den 21 maj.


Ämnen i artikeln:

RewirMcCannAnne Årneby

– Anne är precis rätt person att med sin  erfarenhet och sitt engagemang leda Rewir in i nästa fas. Hon har tung  varumärkeserfarenhet och har i sina tidigare positioner visat tydligt  ledarskap i kombination med starkt affärsfokus, säger Richard Ohlson, koncernchef för  Intellecta i en kommentar

Anne Årneby har en civilekonomexamen  från Linköping i botten och erfarenhet hos såväl konsultsidan som  kundsidan hos ledande kommunikationsföretag – hon har bland annat varit  varumärkesansvarig för Telenor.

Rewir har gått från 14-60 personer  under en femårsperiod.  Rewir har kontor i både Stockholm och Shanghai och ingår i Intellecta-koncernen:
– I takt med att omvärlden  förändras allt snabbare har företagens behov av att arbeta aktivt med  sina varumärken ökat dramatiskt för att vara konkurrenskraftiga,  attrahera rätta kunder och rätt medarbetare. Jag ser fram emot att leda  Rewir samt att växa och utveckla bolaget vidare, säger Anne Årneby i en  kommentar.

Anne Årneby blir också en del av Intellectas koncernledning.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

RewirMcCannAnne Årneby

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.