Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Annika Lantz: ”Jag blev mobbad av min chef”

Publicerad: 28 juni 2012, 07:16

Annika Lantz hoppas av sitt senaste radioprojekt på Sveriges Radio.
Orsak: Hon blev mobbad av en av sina chefer.
Det berättar hon i Kristoffer Triumfs podcast ”Värvet”.


Ämnen i artikeln:

Annika Lantz

Annika Lantz tar tjänstledigt efter att ha blivit knäckt av sitt senaste radioprojekt ”Sist med det senaste” i P4.

– Redan efter två veckor packade jag ihop, låg på soffan och skakade.  "Det här går inte" tänkte jag, säger hon i podcasten "Värvet".

Hon berättar att hon blivit illa behandlad av en av sina chefer som sagt att det finns människor som inte tycker om henne.

–  Man får inte göra så mot någon. Man måste hålla sina anställda om  ryggen. Vad är det jag signalerar som får en chef att berätta sådana  saker för mig?

–  Det har varit ett jobbigt år, och ett jobbigt program som var väldigt  krävande. Det finns ingen rytm i det, jag pallar inte ett halvår till.  Därför tar jag ledigt nu, säger Annika Lantz som säger att det inte verkar finnas någon plats för henne på Sveriges Radio.

Annika Lantz chef Daniel af Klintberg säger att han visst ser Lantz som en av deras viktigaste  radiopersonligheter, skriver Aftonbladet.

– Annika Lantz är bland de bästa, viktigaste  och finaste radiopersonligheterna vi har på Sveriges Radio. Vi tittar nu  på att, efter att Annika kommer tillbaka från sin tjänstledighet efter  nyår, finna på det rätta formatet, rätta kanalen med den rätta sändningstiden för att verkligen tillvarata alla hennes kvalitéer, meddelar  Daniel af Klintberg, chef för Underhållningsredaktionen på Sveriges  Radio i ett mejl till Aftonbladet.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Annika Lantz

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.