Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Annika Leone gör Expressens nya hemliga tidning

Publicerad: 28 oktober 2008, 13:44

Annika Leone, tidigare redaktör för Expressen Fredag och senast nöjeskrönikör, har en nyckelroll i Expressens topphemliga satsning – en bilaga med kändisar och mode som kommer på torsdag. – Jag är involverad i bilagan, säger hon till Resume.se.


Annika Leone.

Annika Leone – tidigare redaktör för Expressen Fredag, redaktör för söndagsbilagan ” hallå!”, och senast krönikör på Expressen Nöje – har som Resume.se tidigare rapporterat arbetat med ett topphemligt projekt på tidningen den senaste tiden.

Nu kan Resume.se avslöja att det handlar om en hemliga tidning som Expressen flaggat för som en ”överraskning”. Det är en tidning som säljs vid sidan av huvudtidningen, och enligt vad Resume.se erfar utgör mode och kändisar delar av innehållet.

Expressen Fredag tappade 29 procent av läsarna i senaste Orvesto, och enligt uppgift kan den nya bilagan vara ett sätt för Expressen att stå sig i konkurrensen gentemot Aftonbladets fredagsbilaga Klick. Något rent svar på Aftonbladets framgångsrika tidning Sofis Mode ska det inte röra sig om, enligt Resume.se:s uppgifter.

Annika Leone vill inte säga något om den nya bilagan, mer än att hon är involverad i projektet.

Inte heller bilagechefen Bengt Bengtzon vill ge några kommentarer.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.