Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Är mycket ångerfull”

Publicerad: 1 augusti 2012, 12:59

Cecilia Forss fick lämna ut sitt mobilnummer till personalen – ett förtroende som missbrukades av säljaren.

Foto: Scanpix.

Säljaren som sparkades av Kjell & Co efter sex-sms:et till Cecilia Forss jagas av media. Han vill inte svara på några frågor. – Han är mycket ångerfull, säger Ulrika Klinkert, presstalesman på Kjell & Co.


Resumé skrev i går om mannen som sparkades från Kjell & Co efter att ha skickat sms:et "Tja, vi sågs på Kjell & Co i går, ligga?" till skådespelaren Cecilia Forss som lagt undan en vara och lämnat sitt mobilnummer till personalen.

–      Så där gör man bara inte mot våra kunder, det är bedrövligt och helt sinnessjukt, sa Kjell & Co:s vd Mikael Dahnelius till Resumé.

Den sparkade säljaren jagas nu av media, men än så länge har han inte velat kommentera händelsen. Kjell & Co hjälper honom att förbli anonym.

– Det här är en jätteduktig och bra kille och det blev fel för honom. Vi vill inte att hans namn ska komma ut så att han syns på Google för det här. Alla frågor till honom går via mig i så fall. Jag hoppas att han kan hitta ett nytt jobb snabbt, säger Ulrika Klinkert till Resume.se.

Hon tror inte att händelsen har skadat varumärket, men kedjan jobbar hårt med kvalitetspolicyn för de anställda.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.