Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Aspiro får förlängt 30-miljonersavtal

Publicerad: 7 mars 2012, 08:26

Aspiro, som äger musiktjänsten Wimp, har förlängt avtalet med Deutsche Telecom för leverans av tv- och videotjänster i Tyskland och Österrike. Avtalet ger Aspiro en nettoförsäljning på 24-32 miljoner kronor under de närmaste 18 månaderna.


Ämnen i artikeln:

AspiroWimp

Aspiros mål är att uppnå 20 procents tillväxt inom affärsområdet tv i  år.  Aspiro räknar med att affärsområdet når ett positivt  Ebitda-resultat (rörelseresultat före räntor, skatt, amorteringar,  avskrivningar och goodwillavskrivningar) under 2012.

Nu står det  alltså klart att Aspiro, som äger musiktjänsten Wimp, har förlängt sitt  avtal med Deutsche Telecom värt en nettoomsättning 24-32 miljoner kronor  under den närmaste 18-månadersperioden.

Aspiros avtal innebär att man ska leverera tv- och videotjänster till Deutsche Telecoms kunder i Tyskland och Österrike.

Schibsted  lade ett 340-miljonersbud på Aspiro för ett par månader sedan och igår,  tisdag, meddelade mediejätten att man numera äger 73,4 procent av  aktierna i bolaget.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

AspiroWimp

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.