Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Attraction köper sökordsoptimerare

Publicerad: 15 mars 2012, 14:25

Attraction samarbetar med sökordsoptimeraren Adomera sedan ett år tillbaka. Nu köper Attractions ägare, Stefan Widén AB, upp bolaget.
Det skriver Rapidus.


Ämnen i artikeln:

Attraction

Attractions vd, Jimmy Sandberg, menar att förvärvet av Adomera ger  tillgång till ytterligare verktyg för att nå ut med digital  kommunikation, uppger Rapidus.

– Attraction har traditionellt arbetat med att  hitta rätt sätt att tala med kunder. Vi har sett en ökad efterfrågan  bland företaget att även aktivt leta upp de kunder som de vill bearbeta  och där har Adomera lösningar, säger Jimmy Sandberg till Rapidus.

Ett  av de första nya uppdragen blir att optimera Apsis digitala plattform,  vilket gör att Adomera räknar med att behöva rekrytera framöver –  företaget består enbart av två personer idag.

Adomeras tidigare största ägare är CeDel, vilket är ett Malmö-baserat bolag som hanterar domännamn och immateriella rättigheter.

Attraction omsatte 19,8 miljoner kronor under 2011.

Företaget har 14 anställda.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Attraction

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.