Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Avantimes kodjakt gav jobb

Publicerad: 8 juli 2013, 10:51

Niklas Holmberg överlägsen kodfinnare

När digitala fullservicebyrån Avantime drog igång Kodjakten i maj var målet att hitta en ny frontend-utvecklare till sitt utvecklingsteam. Av de cirka 300 personer som deltog har byrån nu anställt Niklas Holmberg.


Ämnen i artikeln:

Avantime

– Jag fick tips om att Avantime sökte frontend-utvecklare och hittade då även till Kodjakten. Jag tyckte att det var ett kul och annorlunda steg i rekryteringen och det ökade helt klart mitt intresse för Avantime som företag, säger Niklas Holmberg.

Kampanjen Kodjakten gick ut på att besökare skulle hitta ett okänt antal koder som låg gömda någonstans på kampanjsajten. Via en topplista kunde man följa vilka personer som hittat flest antal koder, vilka som hade försökt flest gånger och vilken stad i Sverige som hade bäst medelpoäng.

– Intresset har varit stort och vi har fått mycket positiv feedback för kampanjen. En stor del av den positiva kritiken kommer från personer som inte letar jobb, vilket är extra kul, säger Zebastian Berg, CTO på Avantime.

En av de 300 personer som skickade in sina svar var Niklas Holmberg. Med hela 27 funna koder, en mindre än totalen på 28, hamnade han i topp av listan. Han börjar sin anställning som frontend-utvecklare på Avantime i september.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Avantime

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.