Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Bajen-fansens vrede mot SD

Publicerad: 2 juli 2014, 04:40

Skärmdump från Nyheter24.

Hammarby-fansen rasar mot SD, Allsångs-ledaren Petra Marklund svarar på kritiken och Google köper en musikstreamingtjänst. Det är några av nyheterna i Morgonsvepet.


Ämnen i artikeln:

Morgonsvepet

Bajen-fans-rasar mot SD
Inför Jimmie Åkessons tal i Almedalen i går laddade SD upp med bland annat Kenta Gustafssons Hammarby-patenterade låt ”Just i dag är jag stark”. Det får Bajen-fansen att rasa, skriver Nyheter24.
"Får spykänslor av att höra att SD kör Kentas "Just idag är jag stark" i Almedalen, skriver en användare på Twitter.
En annan: ”Kenta hade pissat på er. Era djävlar #Bajen”

Kritik mot Petra Marklund
I samband med gårdagskvällens Allsång på Skansen fick nya programledaren Petra Marklund en del kritik i sociala medier.
"Tyvärr Petra, det är så oengagerat och tillgjort. Ägna dig åt din musik i stället, där äger du!" skrevsignaturen Maria i Nöjesbladets livechat.
Men Petra Marklund fick även beröm, och till Aftonbladet säger hon att hon tar kritiken med ro.
– Man kan inte bli älskad av alla, säger hon.

Google köper musikstreaming-tjänst

Konkurrensen på musikområdet hårdnar. Efter Apples Beats-köp svarar nu Google med att köpa musikstreaming-tjänsten Songza. Songza har ett mänskligt urval för spellistor snarare än algoritmer, enligt bland annat Techcrunch (via Omni)

Modellkontrakt efter ”sexigt” mugshot
Den ”snygge” misstänkte brottslingen Jeremy Meeks, som fick enorm uppmärksamhet i sociala medier för mugshot-bilden när han arresterades av kaliforniapolisen, har nu erbjudits modellkontrakt. Det är agenturen Blaze Models som uppvaktar honom med ett kontrakt värt motsvarande 200 000 svenska kronor – och han har dessutom skaffat en egen agent, enligt TMZ.

Duchovny satsar på musiken
"Arkiv X"- och "Californication"-stjärnan David Duchovny satsar på musiken och släpper ett album. ”I mina drömmar ska det låta som Wilco eller REM”, säger han till musiktidningen The Rolling Stone.

Google-glasögon förbjuds på biografer
Googles glasögonen, som nu blivit tillgängliga på den brittiska marknaden, förbjuds på merparten av landets biografer, rapporterar The Independent. I USA har ett linnande beslut tagits. Där betraktar branschorganisationen MPAA glasögonen som inspelningsutrustning, skriver DN.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Morgonsvepet

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.