Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Bambuser-grundare går till digital designbyrå

Publicerad: 11 november 2013, 14:40

Måns Adler går in som techdirector på den digitala designbyrån Ustwo i Malmö, som även har kontor i London och New York. Han kommer närmast från en roll som ansvarig för Hyper Islands program Mobile Design och Development i Karlskrona.


Ämnen i artikeln:

Hyper Island

– Ustwo och jag delar synen på ledarskap där den närvarande och  människoinriktade coachningen är i fokus, säger Måns Adler i en  kommentar.

Han är grundare av videodelningstjänsten Bambuser.

Måns Adler menar att allt handlar om att skapa rätt förutsättningar för att utvecklas och kunna göra ett bra jobb.

–  När man väl har anställt någon, är det företagets ansvar att trycka på  rätt knappar för att den personen ska blomstra, säger Måns Adler i en  kommentar.

Ustwo har klienter som innebär att Måns Adler får vara med och utveckla produkter som har miljontals användare varje dag.

–  Det färska perspektiv han för med sig från tech startup arenan kommer  att accelerera utvecklingen och lanseringen av våra egna tjänster och  produkter, säger Marcus Woxneryd, vd för Ustwo i Malmö i en kommentar.

Måns Adler lämnar sitt skötebarn för första gången, vilket han drivit parallellt med sin deltidsanställning på Hyper Island.

Han sitter dock kvar i styrelsen för Bambuser.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Hyper Island

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.