Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Bangs chefredaktörer slutar

Publicerad: 2 oktober 2012, 11:27

Den feministiska kulturtidskriften Bang tappar båda sina chefredaktörer när Trifa Shakely och Vanja Hermele går vidare till egna projekt.


Trifa Shakely har varit chefredaktör på Bang sedan mars 2011 och går  vidare till egen verksamhet, bland annat ett litterärt projekt. Vanja Hermele har vikarierat som chefredaktör och återgår efter  vikariatet till sin frilansverksamhet som författare, skribent och  föreläsare.

– Bangs styrelse tackar Trifa Shakely för de fantastiska nummer hon  varit med och producerat under sin tid på Bang och det idoga arbete som  lett till att Bang växt och nått många nya läsare. Vi önskar både Trifa  och Vanja lycka till med sina kommande projekt, säger Jenny Grenander,  ordförande i föreningen Bangs styrelse i en kommentar.

Bang kommer nu att ledas av sin andra ordinarie chefredaktör Johanna  Palmström som är tillbaka från tjänstledighet samt vikarierande  chefredaktör Anneli Carnelid.

Anneli Carnelid är journalist och har bland annat arbetat som redaktör  på TV4 och varit redaktör för den queerfeministiska kulturtidskriften  Ful.

Linus Fremin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.