Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Bauer Media ingår partnerskap med Mad Men Media

Publicerad: 23 juli 2018, 09:10

Foto: Magnus Ragnvid/Press

Partnerskapet gör det möjligt för Bauer Media att utöka distributionen av Rockklassiker till Göteborg, Malmö, Helsingborg, Ängelholm och Landskrona.


Ämnen i artikeln:

Bauer MediaNRJMix Megapol

Den första augusti kommer det bli möjligt för 95 procent av Sveriges befolkning att lyssna på NRJ och Mix Megapol, när radiostationerna får nationella tillstånd.

För att även öka distributionen av Rocklassiker till Göteborg, Malmö, Helsingborg, Ängelholm och Landskrona ingår man partnerskap med Skånebaserade radioföretaget Mad Men Media.   

– Genom att vi blir partners stärker vi vår position ytterligare på den svenska radiomarknaden. Genom att vi fått det starkaste nationella nätverket för Mix Megapol och utökad distribution för Rockklassiker så säkerställer vi vår roll som marknadsledare, säger Staffan Rosell, vd för Bauer Media i Sverige och Finland, i en kommentar.

Rockklassiker kommer i och med partnerskapet att kunna höras av 55% av Sveriges befolkning och sändas över Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Ängelholm, Landskrona, Östergötland, Värmland, Kungsbacka, Gävle, Kalmar, Gotland och Örnsköldsvik.

– Sedan vi fick licenserna att sända över de tre storstadsregionerna har vi sökt den bästa samarbetspartnern för att vara med och utveckla vårt företag, och radions position på mediemarknaden, på ett positivt sätt, fortsätter Staffan Rosell.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

Bauer MediaNRJMix Megapol

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.