Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Baws expanderar till Mellanöstern med shejk

Publicerad: 4 maj 2015, 07:14

Shejk Khalifa Bin Khalid Al Hamed.

Manssajten Baws expanderar till Abu Dhabi. Till sin hjälp har de shejken Khalifa Bin Khalid Al Hamed som tillhör den kungliga familjen i landet.


Baws grundades för två år sedan av Petter Axell, tidigare chefredaktör på Moore, och Mohammed Jihad som dessförinnan arbetade som konsult. Nu ska sajten, som riktar sig till unga män, expandera i Mellanöstern. Till sin hjälp har de fått in en shejk.

– Den digitala marknaden i mellanöstern är inte lika välutvecklad som i Sverige och vi ser därför stor potential i att vara bland de första aktörerna att ta steget fullt ut. Att lansera Baws som en digital pionjär i Mellanöstern tillsammans med Shejk Khalifa är en dröm som gått i uppfyllelse, säger Mohammed Jihad i ett pressmeddelande.

Shejk Khalifa är grundare och ordförande i Royal Diamond Group som står bakom Sheraton och Al Hamed Enterprises i Förenade Arabemiraten.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.