Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Befordras till modechef på StyleBy

Publicerad: 6 augusti 2014, 08:35

Columbine Smille.

Columbine Smille befordras till modechef på Bonnier Tidskrifters magasin StyleBy.
– Vi vet att hon kommer att vara briljant i sin nya roll, säger chefredaktören Jonna Bergh och creative directorn Elin Kling i en kommentar.


Ämnen i artikeln:

Jonna BerghStylebyElin Kling

Columbine Smille, som arbetat som moderedaktör på StyleBy sedan starten 2011, får från och med 1 augusti tjänsten som modechef.

– Jag är givetvis glad och tacksam över förtroendet. StyleBy har lyckats etablera sig som ett kommersiellt magasin med hög modegrad och tydlig inriktning. Redan nu bidrar fantastiska kreatörer till magasinet och vi befinner oss i en oerhört spännande utvecklingsfas där StyleBy:s rykte når långt utanför Sveriges gränser. Våra ambitioner är höga, så det känns naturligt att jobba för att modet ska hålla internationell nivå, säger Columbine Smille i ett pressmeddelande.

I samma veva blir stylisten Emma Elwin  fast medarbetare på frilansbasis från och med i höst.

StyleBy:s redaktion består av Jonna Bergh, chefredaktör, Elin Kling, Creative Driector, Nina Oja, ad, Columbine Smille, modechef och Anja Skeppe Grahn, skönhetschef. Publisher är Åsa Rydgren.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.