Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

"Befriad från tramsiga politiska krönikor och svår smalkultur"

Publicerad: 22 december 2016, 08:33

Det måntaliga nöjesmagasinet Mininöjet kommer ut med sitt första nummer i morgon. Bakom magasinet i Göteborg står Minitaxi, Bulldog Media och reklambyrån Miami.


Ämnen i artikeln:

Göteborg

Premiärnumret rymmer 100 sidor och innehåller intervjuer med Erik och Mackan, Lasse Åberg, Thomas Järvheden och taxichauffören Lars Sahlberg som berättar om sina starkaste minnen från 30 år bakom ratten.

Tidningen inrymmer krogreportage, champagneprovning, kockrecept, film- och musiktips, mode och inredning resereportage är exempel på övrigt innehåll i decembernumret.

– Det känns fantastiskt att få släppa ett rent nöjesmagasin med lokalt innehåll på hemmaplan. Nöjesstaden Göteborg förtjänar en renodlad och aktuell kanal, befriad från tramsiga politiska krönikor och svår smalkultur. Detta är ett brett magasin för en bred målgrupp, berättar den ansvarige utgivaren Daniel Högström i ett pressmeddelande.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Göteborg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.