Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Belinda Olssons antiklimax med Ulf Lundell

Publicerad: 31 januari 2014, 07:04

BUlf Lundell nobbade Belinda Olsson.

Belinda Olsson hade byggt upp tittarnas förväntningar på en uppgörelse med gamle Fittstim-motståndaren Ulf Lundell i hennes SVT-program ”Fittstim – min kamp”. Men det blev ett antiklimax.


Ämnen i artikeln:

Ulf LundellBelinda OlssonMorgonsvepet

Belinda Olsson har jagat Ulf Lundell i programserien men artisten hade inget som helst intresse av att prata med henne. De tittare som hoppats på en debatt mellan duon blev blåsta på konfekten.  

Seinfeld-gänget återförenas

Jerry Seinfeld bekräftar uppgifterna attdet blir ett nytt Seinfeld-projekt. Amerikanska medier refererar hans citat om att det blir någon form samarbete som världen ska få ta del av. När och var vill han dock inte avslöja än.

Google ökar vinsten

Google, som säljer Motorola för 18,7 miljarder kronor till kinesiska Lenovo, ökade vinsten fjärde kvartalet 2013. Vinsten blev 3,38 miljarder dollar, eller 9,90 dollar per aktie – en ökning jämfört med samma period förra året då vinsten var 2,89 miljarder dollar, eller 8,62 dollar per aktie. Omsättningen, inkluderat Motorolas, var 16,86 miljarder dollar, jämfört med 14,42 miljarder dollar samma period året innan.

”Det största sedan Big Brother”

Det 365 dagar långa tv-programmet ”Utopia” kan vara det nästa stora i  tv-branschen, tror Nordisk Films TV-chef Lars Finnland, skriver Kampanje. Formatet, som är startat av den holländske branschlegendaren John de Mol, hade premiär i Hollande tidigare i januari. Deltagarna släpps i en en öde by och ska klara sig själva och bygga upp en civilisation.

Samsung öppnar egna butiker
Samsung som är störst i världen på smarta mobiler öppnar egna butiker. Inledningsvis rör det sig om 60 butiker i Europa, bland annat i Sverige där mobiljätten har ett samarbete med The Phone House-kedjan som kommer att omprofilera visssa av sina butiker, skriver TT.

Regeringen: Ska bli lättare byta mobiloperatör

IT-minister Anna-Karin Hatt meddelar att regeringen vill att det ska bli lättare för kunderna att byta mobiloperatör. Det ska skapa bättre konkurrens på marknaden och bättre tjänster, menar Hatt, enligt TT.

Facebook ska bli nyhetsjätte  

Facebook släppar appen Paper i USA den 3 februari. Det uppges vara en nyhetskälla med material från externa källor i form av vad användarna delar med sig av från etablerade medier och bloggare. Det är oklart när Paper lanseras i Sverige.

Scarlett Johansson hoppar av

Hollywood-stjärnan Scarlett Johansons medverkan i Sodastreams Super Bowl-film är orsaken till ett infekterat bråk som gör att hon nu slutar som ambassadör för brittiska biståndsorganisationen Oxfam. Sodastream har sin största fabrik på en judisk bosättning, som Oxfam kritiserar hårt.

Amazon gör marknaden besviken

E-handelsjätten Amazon redovisar ett nettoresultat på 0,51 dollar per aktie (0,21) för det fjärde kvartalet 2013. Det var sämre än marknadens färväntningar som låg på 0,71 dollar per aktie.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.