Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Bella Levy blir chef för Expressen Nöje

Publicerad: 16 december 2013, 14:15

Bella Levy

Foto: Ylva Yngvesson

Expressen slår ihop nöjesredaktionerna på sajten med tidningseditionen. Bella Levy blir ny chef med ansvar för såväl digitalt som print.


Ämnen i artikeln:

Bella LevyExpressen

Bella Levy tillträder sin nya tjänst den 15 januari.

– Det känns fantastiskt kul att få uppdraget att leda hela Expressens nöjesredaktion, även om vi sedan tidigare jobbar tätt tillsammans, så känns det rätt i tiden att vara en och samma redaktion. Vi har en spännande tid framför oss och tillsammans med alla proffsiga och slipade medarbetare vet jag att detta kommer att bli väldigt bra, säger Bella Levy i ett pressmeddelande.  

Bella Levy kom till Expressen 2005. På tidningen har hon varit reporter, programledare, webbredaktör och nöjeschef på Expressen.se.  

– Jag har jobbat med nöje på Expressen i snart nio år och genren är något jag är bra på och tycker väldigt mycket om. Det är kul och härligt att kunna ge våra läsare en bra nöjesmix, i print, i tv och digitalt,  säger Bella Levy i en kommentar.

Expressens chefredaktör Thomas Mattsson kommenterar omorganiseringen av nöjesredaktionerna:

– Vi har en stark tillväxt digitalt med ökande trafik och publik, vecka efter vecka noterar vi rekord eller nästan rekord och nu tar vi nästa steg med organisationen och samordnar nöjesredaktionerna till en. Bella Levy har jobbat med vår digitala verksamhet sedan 2005 och är en mycket duktig journalist.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Bella LevyExpressen

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.