Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Benny Bergenstråhle förstärker Resumé

Publicerad: 12 februari 2013, 12:30

Benny Bergenstråhle.

Foto: Resumé.

Veckans Affärers tidigare försäljningschef Benny Bergenstråhle startar BB-Sales och kommer arbeta som fristående konsult inom medieförsäljning. Bland annat kommer han stärka upp Resumés försäljningsorganisation


Ämnen i artikeln:

Resumé

– Benny har en gedigen bakgrund inom medieförsäljning och är en erkänt duktig projektledare. Hos oss på Resumé kommer Benny arbeta med att förstärka vårt erbjudande mot stora affärspresskunder och arbeta med vårt Almedalsprojekt samt Affärs- och Talangforum. Vi märker att fler bolag ser styrkan i Resumés målgrupp och här finns en stor del av vår tillväxt. Jag hälsar Benny välkommen ombord som en nyckelspelare i vår säljorganisation, säger Jan Berkö försäljningschef på Resumé.

Benny Bergenstråhle gläds över det nya samarbetet:
– Jag ser det oerhört spännande att arbeta med Resumé som stakar ut vägen mot kommunikatörerna inom hela näringslivet och inte bara kommunikationsbranschen, säger han.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Resumé

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.