Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Berghsstudenter tävlar i film mot mobbning

Publicerad: 18 september 2013, 09:25

Film&TV-Producenterna instiftar tävlingen Roy Junior i samarbete med Friends, TT Nyhetsbyrån och Berghs School of Communication, där eleverna ska skapa en reklamfilm för Friends.


- Roygalan är i ständig utveckling och här fick vi möjlighet att samarbeta med några riktigt intressanta partners. Roy Junior har vuxit fram gemensamt och det känns som ett väldigt spännande koncept, säger Lisa Rosengren, projektledare, Film&TV-Producenterna.

Roy Junior är en tävling för Berghsstudenter som pågår under en dryg vecka mellan den 19 och 29 september. Eleverna får tillgång till material från TT Nyhetsbyrån och under några begränsade dagar hjälp av utvalda branschproffs för att foga samman material till färdiga tävlingsbidrag.

– Mobbing är något som väcker mycket känslor och berör många och vi tror definitivt att vi kommer få se många starka tävlingsbidrag från branschens unga talanger. Vi ser väldigt mycket fram emot att tävlingen ska dra igång, säger Ann Ystén, chef marknad och kommunikation, Friends.

I potten ligger förutom äran, uppmärksamhet i branschen och prisutdelning på Roygalan chansen att synas i Friends stora julkampanj.

Krister Berntsson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.