Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Bieber försöker gömma sig”

Publicerad: 22 april 2013, 13:05

Justin Bieber.

Foto: Colourbox.

Justin Bieber-hysterin är rejäl inför kvällens konsert i Globen. Den 19-årige världsstjärnan väntas inte ställa upp på några regelrätta intervjuer och försöker på olika sätt att gömma sig från pådraget och sina ”Beliebers”.


Ämnen i artikeln:

Justin Bieber

Justin Bieber hade en svart skidmask på sig – till fansens stora förtret – när han anlände till Grand Hôtel.

Popfenomenet försöker komma undan medier och hysteriska fans på olika sätt. Han brukar bo på på flera olika ställen i varje land han besöker och är allmänt skygg.

Justin Bieber väntas inte heller ställa upp på någon regelrätt intervju. I stället jagar medierna citat från stjärnan på andra sätt genom att försöka följa honom i hasorna.

Det blir en hel del detektivarbete för media under Biebers vistelse i Sverige. Det är hemligt var Bieber ska festa och det är inte ens säkert att han bor kvar på Grand Hôtel.

Hysterin är stor och Bieber ligger i "toppskiktet" bland utländska artister när det gäller intresse och uppståndelse på svensk mark, enligt Expressens nöjeschef Kai-Anders Nilsson som inte vill avslöja hur mycket Expressen vet om var Bieber uppehåller sig före- och efter konserten i kväll.

–      Det gäller att hitta var han är. Han är väldigt skygg, säger Kai-Anders Nilsson.

Det finns andra skygga artister, men också världsstjärnor som är mer lediga till sättet. Exempelvis gick Lady Gaga på Stockholms gator som en vanlig människa när hon var här senast.

Kvällstidningarna blåser på stort med live-tv och närgången bevakning i alla kanaler.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Justin Bieber

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.