Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Birro chockretuscherad på Pappas omslag

Publicerad: 17 oktober 2011, 11:42

Den nya tidningen Pappa frontar sitt första nummer med Marcus Birro. Men omslagspojken har blivit retuscherad. – Vi snackade om det där i Adam Live, att de hade retuscherat. Vi skojade lite om det där, att om de ändå höll på så kunde de lika gärna ta dubbelhakan på en gång, säger Marcus Birro


Ämnen i artikeln:

Marcus BirroModerna Tidskrifter

Hårdretuscherad Birro.

Moderna Tidskrifters nya magasinssatsning Pappa Magazine landade förra veckan med Marcus Birro som omslagspojke. Bilden på Birro har blivit retuscherad vilket Alex Schulman uppmärksammade i sin blogg.

”Men har ni sett på bilden! Vad fan i helvete har hänt? Det där är inte Markus Birro. Det där är Markus Birro som en sån där artificiell-intelligens-robot! Markus Birro har ju en mörk, rätt spännande blick. Mångbottnad och lite farlig. Han ser bra ut! Den här retuscherade varianten av Markus Birro ser inte riktigt klok ut”, skriver Schulman.

Den äkta varan.

Marcus Birro själv tar dock det hela med ro.

– Vi snackade lite om det där i Adam Live, om att de hade retuscherat.  Vi skojade lite om det där, att om de ändå höll på så kunde de lika  gärna ta dubbelhakan på en gång, säger Marcus Birro till Resume.se och  fortsätter:

– Det är ingen stor grej i mitt liv. Men jag tycker faktiskt att det blev väldigt bra inuti tidningen.

Resume.se har sökt representanter för Pappa Magazine.

Emanuel Videla

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.