Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Birro gör jul-tv hos Dagen

Publicerad: 17 december 2015, 09:12

Marcus Birro.

Foto: Andreas Elgstrand.

Den kristna tidningen Dagen gör en webb-tv-satsning över julhelgen. Programledare är Marcus Birro.


Ämnen i artikeln:

DagenMarcus BirroJulwebb-tv

Marcus Birro har några turbulenta år i ryggen med flera tappade uppdrag som konsekvens. Men nu är han tillbaka i rutan – hos tidningen Dagen. Där kommer han att leda fyra program som sänds med start på julafton.

I "Jul med Birro" möter han författaren Tomas Sjödin, hovpredikanten Michael Bjerkhagen, enhetschefen Lill-Ann Karpinnen och musikern Putte Nelson.

– Projektet startade som en kul grej. När Gina blev utsedd till julvärd ( ett utmärkt val för övrigt) så började det snackas lite på Twitter om inte jag borde bli julvärd. Det lär ju aldrig hända men jag bar den där tanken med ett snett leende under några dagar. Jag har tidigare läst julevangeliet i TV4 och någon gång för tio, tolv år sedan fick jag och brorsan frågan från SVT om de fick haka på och filma vår jul. Vi sade nej. När tidningen Dagen hörde av sig föll allting på plats, skriver Marcus Birro i ett mejl.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

DagenMarcus BirroJulwebb-tv

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.