Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Bjuder in läsarna till sitt hem

Publicerad: 10 oktober 2012, 06:00

På torsdag flyttar Allt i Hemmets chefredaktör Anna Zethraeus in till en monter på Hem & Villa mässan i Älvsjö. Besökarna kommer att få ta del av hennes hem med autentisk inredning. Hon och barnen kommer att bo på mässan dygnet runt fram till på söndag, hon tycker inte att hon gör avkall på sin identitet. – Jag tror att folk är trötta på putsade fasade, säger hon till Resumé.


Ämnen i artikeln:

Allt i hemmetAnna Zethraeus

I morgon slår Hem & Villa mässan upp portarna i Älvsjö. I veckan har hantverkare monterat upp en kopia av Allt i Hemmets chefredaktör Anna Zethraeus hem vid en monter på mässan. Eftersom hon är varannan-vecka-förälder kommer hon att vistas på mässan dygnet runt tillsammans med sina barn.

Varför gör ni det här?
– Det är roligt att bjuda in läsarna. Jag var själv på omslaget vid första numret och delade med mig av bilder från mitt hem då. Jag tycker att det är viktigt att ge vår tidning ett ansikte, säger Anna Zethraues till Resumé.

Känner du inte att du avkall på din integritet?
– Nej, det jag gör är att bygga upp ett autentiskt hem med mina egna skåp, kuddar och överkast.  Jag kommer att vistas här och spela alfapet. Man kan vara personlig utan att bli privat. Jag tror att folk är trötta på putsade fasader, det är inte trovärdigt längre. Man vill ha ett ansikte och en personlighet.

Är det viktigt för dig att synas?
– Inte viktigt att synas. Men, jag tycker det är viktigt att bjuda in läsarna. Det handlar om identifikation.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Allt i hemmetAnna Zethraeus

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.