Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Blankspot Project lanserar ny podd

Publicerad: 2 maj 2017, 07:58

Ane Brun, Martin Schibbye och Brit Stakston

Blankspot Project lanserar "Presspodden" i samband med Pressfrihetens dag. Podden är ett samarbete med Pressbyrån.


Ämnen i artikeln:

Martin SchibbyeBlank Spot ProjectBrit StakstonPressbyrån

Den nya podden, som har premiär idag, 2 maj, kommer att handla om medievanor, engagemang och bidra med aktuella spaningar inom medievärlden. Programledare för Presspodden blir Blankspot Projects chefredaktör Martin Schibbye och vd, Brit Stakston.

– I Presspodden vill avslöja saker ur vår vardag, i och utanför arbetet, med läsarfinansierade reportagesajten Blankspot och vi vill även förstå mer av människors medievanor. Vi vill inspirera genom samtalen med varandra och med de människor vi är nyfikna på, säger Martin Schibbye

Podcasten är ett samarbete med Pressbyrån och kommer varje vecka gästas av en aktuell person.

– Att få göra Presspodden i samarbete med Pressbyrån är en perfekt matchning för Blankspot. Martin och jag kommer med glädje att kasta oss över nya tidskrifter varje vecka och inspelningsmiljön blir en utmärkt fond för ett samtal om dagens medievanor, säger Brit Stakston.

Det första avsnittet, som alltså släpps idag, har titeln "Frihet att kunna agera" och gästas, något oväntat, av artisten och låtskrivaren Ane Brun.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.