Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Blåst på galakänslan

Publicerad: 1 oktober 2009, 09:33

Hon betalade 600 spänn för två biljetter och blev utlovad mingel på röda mattan och kändisglamour. Hon fick en inplastad macka och ett snabbt tacktal.
”Jag känner mig grundlurad av SF”, skriver anmälaren till Konsumentombudsmannen.


Valuta för pengarna?
Knappast, anser den kvinnna som nu vill ha någon form av ersättning efter att betalat 295 kronor för biljetter till galapremiären på Flickan som lekte med elden. Det enda som hon är nöjd med är DVD–versionen av Män som hatar Kvinnor, som ingick i priset.

I övrigt sammanfattar kvinnan besviket galaupplevelsen:

”De publika galabiljetterna kommer att kosta 295 SEK och i priset ingår mingel på röda mattan,  närvaro av skådespelare och regissör, förfriskningar, tilltugg, samt dvd:n ”Män som hatar kvinnor” som  släpps i butik den 26 augusti.
Enligt den beskrivningen så låter det jättebra, men det var inte alls lika bra. Mingel och mingel. Vi fick gå på röda mattan in till biografen, men det var inget särskilt med det. Det var inget mingel utan man fick bara gå rakt fram och in genom dörrarna. Angående närvaro av skådespelare och regissör, dom höll ett välkomsttal sen försvann dom fortare än kvickt och man fick inte se dom mer. Så 2 minuter där man fick se 1-2 skådespelare och regissören kallar jag inte närvaro av skådespelare och regissör.  Förfriskningar och tilltugg = inplastad ost/skink smörgås från polar bröd, cola/bonaqua på flaska och  inplastade popcorn.

Peter Willebrand

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.