Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Blixten & Co värvar Kristoffer Triumf

Publicerad: 5 september 2013, 11:37

Kristoffer Triumf.

Foto: Andreas Elgstrand.

Han har gjort succé med sina intervjuer i podcasten Värvet, som sedan starten i februari 2012 har laddats ner 7,5 miljoner. Nu knyts han till Blixten & Co, bokningsbolaget som representerar många av landets största komiker, programledare och föreläsare.


Ämnen i artikeln:

Kristoffer TriumfVärvet

För drygt ett år sedan saknade Kristoffer Triumf sponsorer till sin då nystartade podcast Värvet. Han gick back på att köpa nötter och mackor till gästerna och betala deras taxifärder.
Men succén har gjort att han numera kan han leva på sitt drömprojekt.

– När det går bra tjänar jag som en som en vanlig tjänsteman, typ, sa Kristoffer Triumf till Resumé i våras.

Vid  sidan om att programleda podcast och liveshow kör Kristoffer Triumf  också standup och håller föredrag, nu senast på Way Out West. I somras programledde han fem  utsålda liveshower på Kulturhuset i Stockholm med intervjugäster, livemusik och standup.

Nu är det klart att Kristoffer Triumf representeras av Blixten & Co.

– Det kändes naturligt att vilja vara på det ställe där så många av mina  idoler har sina agenter. Jag tror otroligt  mycket på Blixtens julfest också. Och så kändes det skönt att ha en så  trygg och fin hand som Mys att hålla sig i när jag nu är på väg att göra  det här till mitt heltidsyrke!, säger han i ett pressmeddelande.

My Ströbaek, konstnärlig  chef på Blixten & Co:

–  Kristoffer är något av en drömvärvning. När vi fick nys om att Kristoffer sökte en  agent kändes det självklart att vi skulle inleda ett samarbete, han  passar perfekt in hos oss.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Kristoffer TriumfVärvet

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.