Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Blondinbella blåst av säljbolag

Publicerad: 27 januari 2012, 12:59

Isabella Löwengrip

Foto: Resumé

Egoboost Magazine har brottats med ekonomiskt strul. Nyheter 24 rapporterar att Isabella Löwengrips tidning inte har kunnat betala leverantörsskulder. Problemen uppges ha varit så stora att Egoboost tvingades ge ut färre nummer än planerat i fjol.


Ämnen i artikeln:

Isabella LöwengripEgoboost Magazine

Nyheter24 har varit i kontakt med Tina Sjöstedt som twittrade om leverantörsskulderna men vill inte kommentera det vidare. Daniel Möller en av grundarna till Moderna Tidsskrifter, som ger ut Egoboost Magazine, medger dock att det har förekommit problem. Möller säger:

- Det jag kan säga är att de vi haft kontakt med har vi löst det med. Det har varit strul med byte av adress, saker har kommit emellan och post har gått till det gamla kontoret. Men det löser vi nu.

Enligt Nyheter24 har Möller berättat att problemen har varit så pass stora med ett av säljbolagen att Egoboost Magazine fick ge ut färre nummer än planerat i fjol:

– Vi har haft ett säljbolag som vi kastade ut, som inte levererade. Vi fick ställa in ett nummer på grund av säljbolaget förra året. Men nu har vi egen regi, säger Möller.

Enligt Nyheter24 har Möller gjort ett uttalande, de drabbade har blivit kontaktade av Moderna Tidsskrifter och detta ska längre inte vara något problem:

- Om det är någon som inte varit i kontakt med mig och har frågor så får de gärna höra av sig

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.