Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Blondinbella lägger ner två företag

Publicerad: 11 april 2012, 12:11

Isabella Löwengrip.

Foto: Resumé.

Isabella "Blondinbella” Löwenrgip tvingades nyligen tillbringa flera dagar på sjukhus med svåra magsmärtor. Efter det gör hon entreprenöriella omprioriteringar och lägger ner två av sina företag av hälsoskäl.


Ämnen i artikeln:

Isabella LöwengripEgoboost Magazine

”När jag åkte in på sjukhus för snart två veckor sedan så bestämde jag mig för att börja rensa upp i mitt liv. Under fem dagar i en sjukhussäng hinner man fundera rätt mycket. Det jag kom fram till gällande jobbet är att jag måste sälja vissa företag”, skriver Isabella Löwengrip i sin blogg.

Företagen som får gå i graven är henns klädmärke Classified samt Bellashop och kontoret i Göteborg.

”Idag finns Blondinbella AB, Löwengrip Invest AB, Spotlife Europe AB, Classified AD, Egoboost Magazine AB och ILIA Group AB (Bellashop). Dom två mest lönsamma bolagen är Löwengrip Invest och Spotlife. Egoboost Magazine är dock det roligaste jag gjort och trots att det är en tuff bransch så går det bättre och bättre. Vi är rätt många anställda nu vilket är roligt”, skriver hon.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.