Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Blondinbella naken på omslaget

Publicerad: 30 april 2012, 09:39

För något år sedan vek Veckorevyns redaktion ut sig. Nu är det Blondinbellas tur. Isabella Löwengrip näckar i nya numret av hennes tidning Egoboost. – Det är dags att börja älska sin kropp på riktigt! säger hon om sin Size Me-kampanj.


Ämnen i artikeln:

Isabella Löwengrip

– Vi på Egoboost Magazine är trötta på sjuka ideal och vill visa på att  hur olika vi ser ut. Vi drar nu igång en kampanj som heter Size me som  vill trycka på att vi ser olika ut. På omslaget näckar jag och precis  som i varje nummer i tidningen så vägrar vi retuch, skriver Isabella "Blondinbella" Löwengrip i sin blogg.

Veckorevyns redaktion fick mycket uppmärksamhet när de vek ut sig oretuscherat för något år sedan. Deras kampanj hette "Size Hero".

– Vårt mål var att få uppmärksamhet för det här problemet. Att Egoboost nu gör något liknande är en bra grej, tycker jag, säger Linda Öhrn Lernström, chefredaktör för Veckorevyn, till Resume.se.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Isabella Löwengrip

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.