Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Blondinbella stoppad av Sveriges Radio

Publicerad: 24 oktober 2016, 08:28

Blondinbella

Foto: Susanna Sköld

I söndags skulle Isabella Löwengrip mer känd som Blondinbella intervjuas i Sveriges Radio P1. Istället blev det boxaren Mikaela Destiny Laurén som gästade i programmet. Parterna har olika versioner om varför.


Ämnen i artikeln:

Martin WicklinSveriges Radio

Redaktionen för "Söndagsintervjun i P1", med Martin Wicklin som programledare, hävdar att man beslutade sig i sista stund för att ställa in intervjun med Blondinbella.

– Hon ställde krav på vilka frågor vi skulle ställa. Vi kan inte låta medverkande besluta om vad vi får fråga om, säger producenten Hannah Engberg till Dagens Opinion.

Men Blondinbella har en annan version om vad som gått snett:

"Jag skulle egentligen gjort en intervju med P1 i morse men när jag fick frågorna så såg jag att allt handlade om hur bloggen startade, min medverkan i MUF som tonåring och mobbning och ADHD så tackade jag faktiskt nej. Dels har jag gjort det så mycket men sedan vill jag ju lyfta det jag gör idag, annars blir det så negativt och jag har ingen lust med det. Fick svar att "Hos Sveriges Radio så ställer man inte sådana krav", skriver hon på sin blogg.

På sin Facebookssida motiverar producenten Hannah Engberg beslutet.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.