Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Blondinbella utreds för adhd

Publicerad: 6 juli 2012, 06:35

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip.

Foto: Resumé.

Medientreprenören och bloggaren Isabella ”Blondinbella” Löwengrip utreds för adhd. Hon har länge känt sig rastlös och okoncentrerad. – Jag har aldrig i mitt liv riktigt kommit ner i varv.


Ämnen i artikeln:

Isabella Löwengrip

Isabella "Blondinbella” Löwengrip berättar i sin blogg om besöken hos psykologen där hon utreds för adhd.

– Jag gick under en lång tid till olika läkare för att ta reda på vad det  är som "kliar i kroppen", kunde det vara en allergi, restless legs, fel  på nerverna etc.

– Jag har aldrig i mitt liv riktigt kommit ner i varv,  jag är alltid i gång och det börjar bli jobbigt. Det gick ut över skolan  när jag var yngre och idag är det svårt att sitta med på långa möten  eller kolla på en film med min kille. Nu lutar det åt att det kanske är  ADHD men inget är klart än. Om det skulle vara så vore det skönt att få  hjälp att "stänga av min energi" ibland. Återkommer om hur det går i  utredningen!, meddelar hon i sin blogg.

Flera framgångsrika personer i branschen har berättat för Resumé att de har olika typer av bokstavsdiagnoser. Reklamprofilen Anders Dalenius är en av dem – en annan är Edelmans pr-konsult Georgios Karpathakis. Han fick diagnosen adhd efter 24 år.  För honom var det en otrolig lättnad.

Han ser adhd som en tillgång i jobbet och en enorm drivkraft, även om det givetvis finns baksidor.

– Det sägs att Einstein hade adhd och att Bill Gates har det. Jag tror att det är en tillgång i vår bransch, säger Georgios Karpathakis till Resumé.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Isabella Löwengrip

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.